2014. dec 09.

Hangolódj filmekkel az ünnepekre

írta: Ronella
Hangolódj filmekkel az ünnepekre

 

 1. Igazából szerelem - Az örök kedvenc romantikus vígjáték Angliából gyerekszerelemmel, táncoló miniszterelnökkel és viszonzatlan érzelmekkel.

2. A grincs - Film egy karácsonygyűlölő lényről, akinek aszíve a film végére hárommal számmal megnő.

3. Fegyverszünet karácsonyra - Karácsony este a frontvonalona az 1.Világháború idejében egy francia, egy német és egy skót katona barátságáról. (Bár az ajánló feliratos, de a film magyar szinkronnal is elérhető.)

 

4. Karácsonyi ének - Charles Dickens klasszikus regényének egy remek filmes adaptációja 2009-ből.

 

5. Karácsony Artúr - A népszerű animációs filmben Artúr, a Mikulás kétbalkezes fia, "segít" egy el nem vitt ajándék kiszállításában.


6. Ritka export - A karácsonyi export - Finnországban egy ásatás során rátalálnak az igazi Mikulásra, bár az ő személyisége kicsit sem hasonlít ahhoz, amit az ember elvárna a Mikulástól. (Sajnos csak angol ajánlót találtam.)

 


7. 8 nő - A karácsonyi készülődés közben meghal egy férfi és a jelen lévő 8 nő közül mindnek volt indoka a gyilkosságra. Titkok, árulások és viták ünnepi hangulatban.(Itt is csak magyar ajánló van.)

 

8. Karácsonyi Lidércnyomás - Halloween város ceremóniamestere Karácsonyvárosba csöppen és megirigyelve az ottani állapotokat, átveszi a karácsony szerzevezésének feladatát a Mikulástól.

9. Polar  - Karácsony este egy hitetlen fiú egy mágikus vonaton ellátogathat az Északi-Sarkra és a Mikulás otthonába.

10. Az élet csodaszép - Egy kis fekete-fehér (már színesben is elérhető) különlegesség 1946-ból karácsonyi csodával. 

Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)

 

 

Szólj hozzá

Film Karácsony