Sajt toboz
Hozzávalók:
310g mandula
22g krémsajt
125g majonéz
3 szelet pirított bacon szalonna
fél teáskanál kapor
só, bors
1 evőkanálnyi aprított hagyma
Elkészítés:
A sütőt melegítsük elő 300 fokra, a mandulákat terítsük szét egy tepsiben és nagyjából 20 percig pirítsuk őket.
Egy tálban keverjük össze a krémsajtot, majonézt, hagymát, szalonnát, kaprot, sózzuk, borsozzuk és egy éjszakára tegyük hűtőbe (!).
Tálaláskor a krémből formázzunk tobozokat egy tányéron és tűzdeljük meg a mandulával. Díszítsük rozmaring szárral vagy fenyőággal (az ág végét fóliázzuk be, hogy ne érjen az ételhez).
Pirítóssal, sós keksszel tálaljuk.
Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)