Espressos-csokis palacsinta
1 evőkanál vaj
250g + két evőkanál liszt
2 teáskanál sütőpor
2 evőkanál porcukor
1 evpkanál instant kávé
csipet só
250ml kefír
2 nagy tojás
60g csoki apróra vágva
250g + két evőkanál liszt
2 teáskanál sütőpor
2 evőkanál porcukor
1 evpkanál instant kávé
csipet só
250ml kefír
2 nagy tojás
60g csoki apróra vágva
A kávés öntethez:
250g porukor
2-4 teáskanál kefír
2 evőkanál instant kávé
2-4 teáskanál kefír
2 evőkanál instant kávé
Keverd össze a lisztet, a sütőport, cukrot, kávéport és sót. Egy másik edényben keverd össze a kefírt és a tojást, és öntsd hozzá a száraz hozzávalókhoz. Keverd össze apró darabosra.
Egy evőkanálnyi vajat olvassz fel egy serpenyőben és adagol ki 2 evőkanálnyit a tésztából. Azonnal szórd rá a csokit é süsd mindkét oldalát 1-2 percig, míg meg nem barnul.
Keverd össze a kefírt, a porcukrot és a kávét, és locsold meg vele a kész palacsintát.
Keverd össze a kefírt, a porcukrot és a kávét, és locsold meg vele a kész palacsintát.
Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)