2015. júl 23.

Pszichológiai trükkök kezdőknek

írta: Ronella
Pszichológiai trükkök kezdőknek

 

Ha beszélgetés közben a partner lábfeje közvetlenül a te irányodba néz, akkor az illető kényelmesen érzi magát a társaságodban.

 

 

 

Az első randin menjetek el egy izgalmas helyre, hogy a közösen átélt élmény közelebb hozzon titeket egymáshoz.

giphy.gif

 

Ha társaságban nevetünk, a számunkra legfontosabb emberre nézünk, vagy arra, akit közelebb szeretnénk tudni magunkhoz.

 

Miközben új emberrel ismerkedünk meg, nézzük meg alaposan a szeme színét. A hosszabb szemkontaktus pozitív érzéseket vált ki a partnerből, és rövid idő alatt szimpatikussá válunk számára.

 

Ha az előérzeted azt súgja, hogy valaki egy társaságban valami rosszat szeretne mondani rólad, akkor ülj/állj az illető mellé. Ettől az önbizalma megcsappan és nem mond semmit, vagy legalábbis kevésbé lesz sértő a mondandója.

 

Állásinterjún képzeld egy közeli barátodnak a beszélgetőtársat, az így keletkezett önbizalmas sokat lendíthet a helyzeteden.

 

Egy megfelelő kézfogás nagyban növeli az esélyeid arra, hogy a másik fél teljesítse az irányába tett kérésed. Ilyen esetben  a váll megérintése is nagyon hasznos lehet.

 

Ha az ügyetlenebbik kezünket használjuk evésre, akkor nem az automatikus berögzült mozdulatokkal eszünk, és ezért jobban odafigyelünk az éhségre és az étel ízére, és így kevesebbet eszünk.

 

 

Ha szerinted valaki hazudik neked, ismételtesd el vele a történetét, kérdezz vissza párszor a részletekre, és ha hazugság, a második, harmadik visszakérdezésnél ellentmondásokat fogsz felfedezni.

Szólj hozzá

Nagyvilág