Kiszúrtam

"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."

2018. jún 08.

Mennyire kegyetlen az ember?

írta: Ronella
Mennyire kegyetlen az ember?

Vajon kipusztítanánk-e az idegen létformát?

Mintegy 70 évvel ezelőtt, a fizikus Enrico Fermiben a megfogalmazódott a kérdés, ami azóta is számos embert foglalkoztat, „Vajon egyedül vagyunk?”.

Képtalálat a következőre: „humans are terrible”

A Nobel-díjas fizikus álláspontja szerint pusztán a Tejútrendszerben is több milliárd csillag van, mely közül számos több milliárd évvel idősebb a mi Napunktól.  Ha e csillagok akár töredékének van saját, élhető bolygója, az is világok milliárdjainak létezését jelentené. Ezen a több milliárd világon fejlődő civilizációk alakulhattak ki, melyek akár már el is kezdhették feltárni a körülöttük lévő végtelen univerzumot. A tudósok szerint több, mint 60 milliárd ilyen exobolygó (naprendszerünkön kívül, vagyis idegen csillagok körül keringő bolygók) van, melyek élhetőnek ...

Tovább Szólj hozzá

2018. jún 06.

A nő szájába ejakulált a polip

írta: Ronella
A nő szájába ejakulált a polip

Képtalálat a következőre: „woman's mouth pregnant with squid”

Az eset egy 63 éves, dél-kóreai hölggyel esett meg még 2012-ben, aki hirtelen éles fájdalmat érzett a szájában, miközben nyers polipot fogyasztott. A hölgy azonnal a korházba sietett, ahogy a fájdalom mellett elmesélte orvosának, hogy a szájában furcsa, bogárszerű testek jelenlété érzi. A vizsgálat után az orvosok apró spermazsákokat találtak a hölgy nyelvére, szájpadlására és ínyére tapadva, amiket természetesen azonnal eltávolítottak - összesen 12 darabot. A "baleset" annak tudható be, hogy a nyers polip belső szerveit nem távolították el, így a polip ösztönei győztek a hölgy éhsége felett.


Képtalálat a következőre: „raw octopus dish gif”

Forrás: Daily Mail

Likeold a blog 
FACEBOOK OLDALÁT  is! :)

Tovább Szólj hozzá

2018. jún 06.

10 rémisztő szépségtrend a viktoriánus korból

írta: Ronella
10 rémisztő szépségtrend a viktoriánus korból

Manapság a smink már-már nélkülözhetetlen tartozékaként van jelen a női szépségideálnak, viszont nem mindig volt ez így. A viktoriánus Angliában, azaz a 19. században, lenézően tekintettek azokra a nőkre, akik sminkelték magukat, gyakran prostituáltnak tartották őket. Annak ellenére, hogy a fehérre púderezett arc, illetve a piros ajkak már trónra lépése előtt is elterjedtek voltak, maga Viktória királynő közönségesnek és alpárinak találta a smink használatát, melynek hatására sokan teljesen felhagytak a sminkeléssel, vagy egyéb, természetesebb módszerekkel próbálták elérni a kívánt hatást. 

Ennek eredményeképp az 1800-as években megszaporodtak az olyan innovációk, melyek a női szépséget voltak hivatottak fokozni, adott ...

Tovább Szólj hozzá

2017. sze 14.

7 talányos kép foteldetektíveknek

írta: Ronella
7 talányos kép foteldetektíveknek

Mindannyian ismerjük a klasszikus IQ tesztet, melyben 40 kérdés megválaszolás után fény derül az igazságra. A Bright Side  azonban most mindössze 7 kép segítségével kínál nekünk lehetőséget a bennünk lakozó zseni előhívására.

(A megoldásokat a képek alatt találjátok.)

 

1. Rejtvény - A szökés

Jack egy koszos cellában találja magát, ahol még a talaj is puszta földből van. A helyiségben mindössze egyetlen ablak található, melyet azonban nem tud elérni. A cellában lévő eszközök száma egy lapátra korlátozódik. A hőség és a szárazság szinte elviselhetetlen, és Jack nem fog egyhamar vízhez vagy ételhez jutni. Mindössze 2 nap áll rendelkezésére a szökéshez. Megpróbálhatna alagutat ásni, de az tovább tartana, ...

Tovább Szólj hozzá

CsakVan

2016. jún 09.

Sörben az orvosság

írta: Ronella
Sörben az orvosság

"A sör széppé teszi a szomjat." - tartja a mondás, és mint kiderült, bizony számos egyéb jó tulajdonságot is írhatunk a számlájára. Bár az is nagy igazság, hogy sört inni annak lehetséges egészségügyi jópontjaiért nagyjából olyan lehet, mint repülőre szállni csak azért, hogy a felhőket csodálhassuk. Mindkét esetben tudjuk, hogy csak egy jó kifogást kerestünk, és meg is találtuk. Az átlag sörivó nem azért kér ki egy korsóval, hogy az egészségét erősítse, mindamelett ha többen tudnának a sör egészségügyi hatásairól, akár kötelezővé is válhatna annak fogyasztása. Mint a védőoltás ... Nade nézzük is akkor, miről van szó valójában.

1.Segít a túlsúly, illetve a magas koleszterin leküzdésében

Hát hölgyeim! ...

Tovább Szólj hozzá

Nagyvilág

2016. feb 16.

Szembemászó GIF-ek, amiket muszáj nézned

írta: Ronella
Szembemászó GIF-ek, amiket muszáj nézned

Gondolom sokan láttak már a neten olyan videókat, melyek bár ismétlődéses mozgást ábrázolnak, mégis teljesen magukkal ragadnak. Én is ilyen vagyok... Csak nézem őket bebambulva, de fogalmam sincs, miért. A Digg összeállított egy videót, melyben a fentiekben leírt mozgóképek szerepelnek, a témához tökéletesen passzoló zenei aláfestéssel.

 

Tovább Szólj hozzá

Nagyvilág

2016. feb 15.

Bálint napi rémálom

írta: Ronella
Bálint napi rémálom

Elrettentő ajándékok

1. Az exem egy rózsákkal díszített WC ülőkével lepett meg Valentin nap alkalmából, mivel tudta, hogy szeretem a rózsákat, és azt is, hogy új ülőkére van szükségem. Hozzátenném, hogy üdvözlőkártyát sosem kaptam tőle, mivel ő "nem hisz a kártyákban". -  Gonzo Steele, Facebook

2. A barátom átjött hozzám Valentin napkor, és azt mondta, felejthetetlen élményben lesz részem. Megkért, hogy csukjam be a szemem, nyújtsam ki a kezem. Ideges és egyben izgatott voltam, mondanom sem kell. És .... a kezembe nyomott egy kalapácsot. Még most is megvan. Élethosszig tartó garancia van rá. -  Nichole Marie, Facebook

3. Fegyverállványt kaptam. Nincs fegyverem. -  Matt Renkas, Facebook

4. Egy zacskó kínai leves. Komolyan. -  lillyvee

5. Az ...

Tovább Szólj hozzá

Nagyvilág

2015. sze 26.

Selfizés kontra cápatámadás

írta: Ronella
Selfizés kontra cápatámadás

Odáig jutottunk, hogy a selfizés ma már több halálos áldozatot követel évente, mint a cápatámadás

Bár 2015-ben meglepően magas volt a cápatámadások száma, azonban a Condé Nast Traveler  (utazási és életstílus magazin) beszámolója alapján a slefizés bizony több áldozattal járt, hála az emberi hiúság és figyelmetlenség baljós keverékének. Számszerűen kifejezve ez 8 halál cápa által, és 12 egy selfi miatt.

Itt van rögtön a 66 éves japán turista és az indiai Taj Mahal esete. A férfi bűne mindössze annyi volt, hogy barátjával egy selfit próbáltak elsütni a világ egyik leghíresebb mauzóleumának bejáratánál, és balszerencséjének hála, megcsúszott a lépcsőn, majd leesett.  A barátja egy lábtöréssel "úszta meg" a balesetet, ő pedig miután elvesztette az eszméletét, meghalt a kórházban. A halál oka szívinfarktus volt. 

india_taj_mahal_sunrise_hz_4x6_65ppi.jpg
...

Tovább Szólj hozzá

Nagyvilág

2015. júl 29.

Gyorséttermi kütyüláz

írta: Ronella
Gyorséttermi kütyüláz

A kanadai KFC 60. születésnapjára egy fotóelőhívós csirkekosárral rukkolt elő a "rajongók" számára, ami a Memory Bucket névre hallgat. Ez tulajdonképpen egy csirkés kosárba épített Polariod-nyomtató, amiről az okostelefonunkkal készített képeket tudjuk rögtön előhívni.


A németországi KFC egy  újratölthető, Bluetooth-kapcsolattal ellátott, vékony klaviatúrát fejlesztetett ki magának, amit aztán a tálcák aljára tettek a megszokott papír helyett. A Tray Typer névre keresztelt nélkülözhetetlen fejlesztésnek hála, az okostelónk helyett ezt nyomkodhatjuk zsíros, olajos, kecsapos kezünkkel, amikor evés közben csetelünk. 


Első ránézésre a Pizza Hut Hong Kong-i vásárlói csak azt furcsálták, hogy megszokott ...

Tovább Szólj hozzá

Nagyvilág

süti beállítások módosítása