2015. júl 29.

Gyorséttermi kütyüláz

írta: Ronella
Gyorséttermi kütyüláz

A kanadai KFC 60. születésnapjára egy fotóelőhívós csirkekosárral rukkolt elő a "rajongók" számára, ami a Memory Bucket névre hallgat. Ez tulajdonképpen egy csirkés kosárba épített Polariod-nyomtató, amiről az okostelefonunkkal készített képeket tudjuk rögtön előhívni.


A németországi KFC egy újratölthető, Bluetooth-kapcsolattal ellátott, vékony klaviatúrát fejlesztetett ki magának, amit aztán a tálcák aljára tettek a megszokott papír helyett. A Tray Typer névre keresztelt nélkülözhetetlen fejlesztésnek hála, az okostelónk helyett ezt nyomkodhatjuk zsíros, olajos, kecsapos kezünkkel, amikor evés közben csetelünk. 


Első ránézésre a Pizza Hut Hong Kong-i vásárlói csak azt furcsálták, hogy megszokott pizzájukat nagyobb dobozban kapják kézhez. A doboz rejtelmessége abban rejlik, hogy némi módosítással vetítőgéppé alakíthatjuk. A promóción belül négy különböző film tölthető le a dobozra QR-kód segítségével: egy akció, egy romantikus, egy sci-fi és egy horror, viszont ugye az okostelefonnak hála, bármit kivetíthetünk a segítségével, kivéve ha nem zavar minket, hogy a képet tükröződve látjuk majd a felületen.

 

 

Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)

 

Szólj hozzá

Nagyvilág